Primark Almere
Primark is een kledingwinkel die in Engeland vele filialen heeft, in de stad Londen alleen al zijn er er meer dan tien filialen te vinden. Een tijd geleden zijn ook de eerste winkels in Nederland geopend, in Almere er is er ook een te vinden. Op deze pagina geven wij informatie over de Primark winkel in deze stad Informatie over het adres, de openingstijden en waar je het beste kunt parkeren vind je hieronder.

Openingstijden Primark Almere

De openingstijden van de Primark winkel in Almere staan hieronder:

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 11:00 18:30
Dinsdag 9:00 18:30
Woensdag 9:00 18:30
Donderdag 9:00 21:00
Vrijdag 9:00 18:30
Zaterdag 9:00 18:00
Zondag 12:00 17:00

Primark Almere adres

De filiaal in de stad Almere is te vinden op het adres Metropolestraat 11. Dit is in het winkelcentrum van de stad.

Parkeren

Het filiaal in de stad ligt in het bekende winkelcentrum aan de Metropolestraat nummer 11. Er zijn drie verschillende manieren waarop je de winkel kunt bereiken, namelijk met de auto, de trein en de bus. Als je met de auto gaat, moet je de borden met ‘Almere Centrum’ volgen. Wanneer je eenmaal bent aangekomen, moet je ook nog ergens parkeren. In het centrum zijn drie grote parkeergarage’s gevestigd waar je je auto kunt parkeren. Het parkeergeld ligt ongeveer rond de 50 cent per kwartier, dus voor een uurtje ben je 2 euro kwijt. De tweede manier om de winkel te bereiken is door middel van de trein. Als je de trein neemt, moet je op station Almere Centrum uitstappen, vervolgens hoef je maar een paar minuten te lopen en dan ben je er al. Als je de bus neemt, moet je bij dezelfde station stoppen.

Drukte

De winkels van dit bedrijf staan erom bekend dat ze veel publiek trekken, het is dan ook erg vaak druk in de filialen. Vooral in de weekenden, maar ook doordeweeks in de middag lopen de winkels vol met bezoekers. Het is daarom verstandig om als het mogelijk is, in de ochtend te gaan winkelen.