Primark Amsterdam
Er komen steeds meer nieuwe Primark filialen in Nederland, een daarvan is het nieuwe filiaal in onze hoofdstad. Dit is een nieuwe vestiging van het bedrijf. De nieuwe vestiging op het Damrak zal waarschijnlijk zes verdiepingen tellen en meer dan 20.000 vierkante meter aan winkelruimte bieden. Deze ruimte zal gedeeld worden met de C&A, maar ruim het grootste deel zal door Primark gebruikt worden.

Primark Amsterdam openingstijden

Hoewel de openingstijden nog niet vaststaan, zullen deze zeer waarschijnlijk hetzelfde zijn als andere winkels in Amsterdam. Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden van dag tot dag. Iedere donderdag is er een koopavond waardoor Primark Amsterdam tot negen uur ’s avonds open is. Op zondagen is de winkel ook open.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 9:00 18:00
Woensdag 9:00 18:00
Donderdag 9:00 21:00
Vrijdag 9:00 18:00
Zaterdag 9:00 18:00
Zondag 12:00 17:00

Adres

De winkel komt op het Damrak op de plek waar eerste de C&A zat. Het adres is dus Beurspassage 2.

Parkeren

Zoals iedereen wel weet is Amsterdam erg goed te bereiken, het ligt immers in de Randstad waar goede verbindingen zijn in zowel wegen als openbaar vervoer. De Primark komt op het Damrak, dat ligt in het centrum. Parkeren kan bij Q-Park, dit bedrijf heeft meerdere parkeergarage’s in Amsterdam. Het parkeren kost wel veel geld, de kosten zijn namelijk 2 euro per 21 minuten. Maar ook via het openbaar vervoer kun je op het Damrak terechtkomen. Als je de trein neemt, moet je bij station Centraal uitstappen. Vervolgens kun je gewoon lopen naar het Damrak of eventueel de tram nemen.

Opening

De nieuwe winkel is nog niet officeel geopend. Er is nog een verbouwing bezig. Wanneer de winkel open gaat is nog niet precies bekend, maar waarschijnlijk zal dit begin 2014 zijn.