Primark Arnhem
Ook in de stad Arnhem is een vestiging van het Ierse Primark te vinden. In Arnhem kun je nu ook profiteren van de goedkoop geprijse kledingstukken van Primark. Op deze website vind je informatie over alle vestigingen van Primark. Op deze pagina vind je informatie over de vestiging in Arnhem, je vindt hier de openingstijden, het adres en de bereikbaarheid.

Openingstijden Primark Arnhem

De openingstijden van Primark Arnhem zijn hieronder weergegeven:

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 21:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag gesloten gesloten

Primark Arnhem adres

Deze Primark is aan de Ketelstraat 45 in Arnhem te vinden. De vestiging is gelegen in hetzelfde gebouw waar vroeger de Bijenkorf in gevestigd was. De Ketelstraat ligt in het centrum van Arnhem.

Bereikbaarheid met de auto

Arnhem is met de auto goed te bereiken. Eer zijn een aantal snelwegen en provinciale wegen die langs de stad of in de stad liggen. De A15, A325 en A50 zijn drie snelwegen waarmee Arnhem goed te bereiken is. Wanneer je een eenmaal in de stad bent, moet je richting het centrum rijden om naar de Primark te gaan.

Parkeren

In het winkelgebied waar de Primark ligt zijn verschillende parkeerplekken te vinden. Allereerst zijn er enkele parkeervakken te vinden. Parkeren in het centrum van Arnhem kost geld. Ten tweede liggen om het centrum enkele parkeergarages. Deze parkeergarages zijn goed bereikbaar. Vanaf een van de parkeergarages moet je enkele straten lopen om bij de Primark te komen.

Openbaar vervoer

Arnhem is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als je van plan bent met het openbaar vervoer naar Primark Arnhem te gaan, heb je geluk: de winkel ligt namelijk op minder dan een kwartier lopen vanaf het treinstation. Als je in de buurt van Arnhem woont en met de bus naar de stad komt, zijn er een aantal bushaltes waar je kunt uitstappen. Vanaf deze haltes kun je de Primark bereiken door een stukjes te lopen. Een van deze haltes is de bushalte die aan de Kortestraat ligt.