Primark Bremen
Niet alleen in Nederland opent Primark nieuwe vestigingen, ook in Duitsland zijn er namelijk een hoop Primark winkels. Een van de Primark winkels in Duitsland is de winkel in Bremen. Op deze pagina vind je alle informatie over de Primark vestiging in Bremen, Duitsland.

Openingstijden

Onderstaand staat een tabel met daarin alle openingstijden van Primark Bremen. Er is geen koopavond en koopzondag. Af en toe kan het wel zo zijn dat bij uitzondering de Primark andere openingstijden heeft.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 10:00 20:00
Dinsdag 10:00 20:00
Woensdag 10:00 20:00
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 9:00 20:00
Zondag niet open niet open

Primark Bremen adres

Het adres van de Primark is AG-Weser-Straße. De postcode die hier bij hoort is 28237 Bremen.

Winkelcentrum Waterfront

De stad Bremen ligt in het noorden van Duitsland. Vanuit Nederland is het een stuk rijden naar de stad maar het is zeker niet onmogelijk. Tusse Nederland en Bremen liggen ook een aantal andere interessante steden waar je eventueel een tussenstop kunt maken. De Primark in Bremen ligt in een winkelcentrum, namelijk het Waterfront winkelcentrum. Dit winkelcentrum is best groot en naast de Primark zijn er ook een hoop andere winkels. Een aantal bekende winkels in het Waterfront winkelcentrum zijn: C&A, G-Star Raw, H&M en natuurlijk Primark. Naast deze winkels zijn er ook een hoop eetgelegendheden en er is zelfs een bioscoop.

Parkeren

Bij het winkelcentrum zijn er genoeg parkeerplaatsen. Het mooie is dat de parkeerplaatsen gratis zijn! Het gratis parkeren geldt tussen 9 uur 's ochtends en half 3 's nachts.

Openbaar vervoer

Er zijn genoeg verbindingen met het openbaar vervoer die langs het winkelcentrum komen. Vanaf het station van Bremen kun je de tram nemen die bij de halte Use Akschen stopt. Deze halte ligt dicht bij de Primark. Het winkelcentrum ligt aan het water. Hierdoor is het ook mogelijk om met de boot naar het winkelcentrum te gaan. Vanaf de plek waar de boot stopt kun je vervolgens richten de Primark lopen.