Primark Den Haag
De Primark groeit steeds meer en opent steeds meer vestigingen in Nederland. De volgende vestiging is die in Den Haag. Sinds het najaar van 2014 is de Primark in Den Haag open. Op deze pagina vind de openingstijden van de vestiging, het adres, de parkeermogelijkheden en informatie over de bereikbaarheid.

Openingstijden

Hieronder staan de openingstijden van Primark Den Haag. Donderdag is de dag waarop er een koopavond is, de Primark is dan drie uur langer open dan normaal.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 9:30 18:00
Woensdag 9:30 18:00
Donderdag 9:30 21:00
Vrijdag 9:30 18:00
Zaterdag 9:30 18:00
Zondag 12:00 17:00

Primark Den Haag adres

De vestiging in Den Haag komt op de kruising van de Spui en Kalvermarkt. De Primark heeft drie verdiepingen en een opppervlakte van ruim 8000 vierkante meter.

Route met de auto

Den Haag is goed bereikbaar als je met de auto gaat. Er zijn twee rijkssnelwegen die naar de stad gaan: de A4 en A12. Als je op de A12 rijdt, sla dan af bij de 2e afslag. Wanneer je de stad binnenkomt, volg je de borden die naar het centrum leiden.

Parkeren in Den Haag

Parkeren bij de Primark is gemakkelijk aangezien er veel parkeergarages in de omgeving staan. Enkele voorbeelden van nabijgelegen parkeergarages zijn: Markthof, De Bijenkorf, Muzenplein en Grote Stadhuis. Naast het parkeren in een parkeergarage of parkeerterrein is het ook mogelijk om langs de straat te parkeren. Er wordt wel parkeergeld gevraagd op veel plekken in Den Haag.

Openbaar vervoer

Je kunt er ook voor kiezen om niet met de auto, maar met het openbaar vervoer naar Primark Den Haag te reizen. Er zijn in Den Haag twee treinstations: Centraal Station en Den Haag HS. Het beste is om naar Centraal te reizen, dit station ligt namelijk op loopafstand van e Primark winkel. Als je bij Den Haag HS uitstapt, moet je langer lopen. De tram en bus kunnen je tot in het centrum brengen waar de Primark gevestigd is.