Primark Eindhoven
De Primark winkel in Eindhoven is een nieuwe vestiging, de winkel is op 19 november 2013 geopend. Het is de allergrootste vestiging in heel Nederland, Belgie en Luxemburg. Het heeft vier verdiepingen en meer dan 5000 vierkante meter aan winkelruimte.

Primark Eindhoven openingstijden

De openingstijden die gewoonlijk gelden voor de Primark Eindhoven staan hieronder weergegeven. Op vrijdag is er altijd een koopavond waardoor de winkel tot negen uur ’s avonds open is. Op zondag is de winkel normaal gesloten maar door het jaar heen zijn er meerdere koopzondagen waardoor de winkel op zondag juist wel open is. Primark is dan van 12:00 tot 18:00 in de avond geopend.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 11:00 18:30
Dinsdag 9:00 18:00
Woensdag 9:00 18:00
Donderdag 9:00 18:00
Vrijdag 9:00 21:00
Zaterdag 9:00 19:00
Zondag niet open niet open

Adres

De adres van de Primark in Eindhoven is Hermanus Boexstraat 1. De postcode is 5611 AH Eindhoven.

Parkeren

De winkel ligt zowat midden in het mooie centrum en is daardoor goed bereikbaar. De winkel heeft twee ingangen in twee verschillende straten. De beste plek om te parken is in de Mathildelaan garage, dit is een grote parkeergarage die in het centrum ligt. Het parkeren kost hier wel geld. Als je niet wilt betalen voor het parkeren kun je de auto ook dieper in Eindhoven parkeren, maar dan moet je wel zo’n halve kilometer lopen.

Vacatures

De Eindhovense Primark was voordat het geopend werd opzoek naar een hoop nieuwe werknemers, 450 mensen in totaal. Nu de winkel al geopend is, is er veel minder vraag naar nieuwe werknemers aangezien veel vacatures al opgevuld zijn. Maar door het grote aantal werknemers, verandert de hoeveelheid mensen continu waardoor ze af en toe wel opzoek zijn naar nieuwe mensen die een bepaalde vacature kunnen opvullen.