Primark Essen
Niet alleen in Nederland komen er steeds meer vestigingen van het bedrijf Primark, ook in onze buurland Duitsland zijn er al veel nieuwe winkels geopend. Voor Nederlanders die aan de grens met onze oosterburen wonen, is een uitstapje naar de stad Essen al snel gemaakt. In deze stad vind je een erg grote winkel van Primakr. De winkel heeft namelijk 6 verdiepingen en de totale oppervlakte van de winkel bedraagt maar liefst 14.000 vierkante meter. In deze winkel wordt naast kleding voor vrouwen ook kleren voor mannen en kleine kinderen verkocht, je kunt er dus een heus familie-uitje van maken!

Openingstijden

De vestiging in Essen heeft ruime openingstijden, de winkel is namelijk iedere dag geopend vanaf negen uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds. Behalve op zondag, dan is de winkel gesloten. Hieronder vind je een compleet overzicht van de openingstijden.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 9:00 20:00
Dinsdag 9:00 20:00
Woensdag 9:00 20:00
Donderdag 9:00 20:00
Vrijdag 9:00 20:00
Zaterdag 9:00 20:00
Zondag niet geopend niet geopend

Primark Essen adres

De Primark Essen is gelegen aan de Kettwiger Straβe nummer 39. De postcode is 45127 Essen.

Duitsland

De Ierse keten Primark is bezig om heel Europa te veroveren. In het Verenigd Koninkrijk zijn er al veel vestigingen, vooral in de hoofdstad London. Maar ook in Duitsland komer er steeds meer winkels bij, de belangrijkse hiervan is de grote vestiging in Essen.

Parkeren

Essen ligt in een dichtbevolkt gebied met veel wegen, het is dus een goed te bereiken stad. Niet alleen voor Duitsers is Essen goed bereikbaar, ook Nederlanders kunnen er snel komen. Vanaf de Nederlandse gren ben je in 45 minuten in Essen, als je met de auto gaat. Er zijn een hoop parkeergarage’s in de stad, deze zijn bijna nooit helemaal vol dus er is voldoende parkeercapaciteit. Ook met het openbaar vervoer is Essen goed te bereiken. Vanaf verschillende stations kun je lopend naar de Primark gaan.