Primark Hoofddorp
De groei van Primark gaat erg snel, in veel landen worden nieuwe vestigingne geopend. En zo ook in ons land, een van de vestigingen in Nederland is die in Hoofddorp. Op deze pagina geven wij informatie over de vestiging: wat de openingstijden zijn, wat het adres is en waar je het beste kunt parkeren.

Primark Hoofddorp Openingstijden

Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden van Primark Hoofddorp. Op vrijdag is er altijd een koopavond waardoor de winkel tot negen uur in de avond nog open is. Deze filiaal is standaard ook op de zondag open.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 11:00 18:00
Dinsdag 9:00 18:00
Woensdag 9:00 18:00
Donderdag 9:00 18:00
Vrijdag 9:00 21:00
Zaterdag 9:00 18:00
Zondag 12:00 17:00

Adres

De Primark is te vinden aan de Marktplein 254, de postcode is 2132 CX Hoofddorp.

Route

Er zijn verschillende manieren waarop je naar de Hoofddorp kunt gaan. Je kunt voor de auto kiezen of voor het openbaar vervoer. Als je de auto kiest, kom je er waarschijnlijk het snelst. Om met de auto te gaan, moet je de A4 of de A5 nemen dit zijn beide autosnelwegen. Bij de afslag Hoofddorp moet je dan de snelweg verlaten en vervolgens volg je de borden richting het centrum. In het centrum kun je de Primark vinden.

Parkeren

Parkeren kan op verschillende plekken. Dicht bij het filiaal zijn twee garage’s waar je de auto kunt parkeren. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon op de wegen in de buurt parkeren. Het parkeren kost wel geld.

Openbaar vervoer

Naast met de auto kun je ook met het openbaar vervoer naar de Primark. Als je met de trein gaat, moet je bij station Hoofddorp de trein verlaten. Vervolgens moet je ongeveer twintig minuten lang lopen om bij de Primark terecht te komen. Er zijn ook bussen die vanaf het station naar het centrum rijden. Door de lange looptijd kun je beter met de auto gaan in plaats van met de trein.