Primark Luik
Niet alleen in Nederland komen er steeds meer vestigingen van de winkelketen Primark. Ook bij onze zuiderburen vind je steeds meer Primark winkels. Een van de vestigingen is de Primark in de stad Luik. De stad is niet al te ver verwijderd van Limburg waardoor het ook voor Nederlandse bezoekers interessant kan zijn om een bezoekje te brengen aan Primark Luik.

Openingstijden

De openingstijden van de Primark in Luik staan hieronder weergegeven in een tabel. Iedere vrijdag is er een koopavond waardoor de Primark een uur langer geopend is. Normaal is de winkel op vrijdag gesloten tenzij het een koopzondag is. Dan is de Primark open van 11 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 9:30 20:00
Dinsdag 9:30 20:00
Woensdag 9:30 20:00
Donderdag 9:30 20:00
Vrijdag 9:30 21:00
Zaterdag 9:30 20:00
Zondag niet geopend niet geopend

Primark Luik adres

De winkel bevindt zich aan de Boulevard Raymond Poincare 7. De postcode is 4020 Luik. De Primark bevindt zich in een winkelcentrum in Luik. In hetzelfde winkelcentrum zitten ook allerlei andere winkels waaronder ook enkele kledingwinkels.

Route met de auto

Zowel het winkelcentrum waar de Primark gevestigd is als de stad Luik zijn met de auto goed bereikbaar. Als je met de auto naar Luik wil rijden vanuit Nederland, neem dan de rijkssnelweg A2. Wanneer je België binnenkomt, wordt de stad Luik aangeduid als Liege. Volg dus ook de borden naar Liege.

Parkeren

Parkeren in de stad Luik bij het winkelcentrum kan door te parkeren bij verschillende parkeergarages. De parkeergarages liggen dicht bij de Primark. Het is dus aan te raden om hier te parkeren en niet in het centrum van Luik. De parkeergarages wordt bewaakt door middel van camera's.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer kun je de Primark in Luik bereiken. Als je met de trein gaat, stap dan uit bij het station Liège-Guillemins. Deze ligt het dichts bij de Primark. Het duurt dan nog wel even voordat je lopend de Primark bereikt. Met de bus is de Primark nog beter bereikbaar. Er is een halte bij het winkelcentrum waar een hoop bussen stoppen.