Primark Nijmegen
Naast veel andere steden in Nederland heeft ook de stad Nijmegen zijn eigen Primark vestiging. De Primark is een erg populaire kledingwinkel die ontzettend veel publiek trekt. Op deze pagina vind je informatie over de Primark vestiging in Nijmegen. Je vind hier de openingstijden van de vestiging, de parkeermogelijkheden en het adres van de Primark winkel.

Openingstijden Primark Nijmegen

De openingstijden van Primark Nijmegen vind je hieronder in een tabel. Op zondag is de winkel gesloten tenzij er een koopzondag is.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 9:00 18:30
Dinsdag 9:00 18:30
Woensdag 9:00 18:30
Donderdag 9:00 21:00
Vrijdag 9:00 18:30
Zaterdag 9:00 18:30
Zondag niet open niet open

Primark Nijmegen adres

De Primark vestiging in de stad Nijmegen is te vinden op het adres: Plein 1944 136. De bijbehorende postcode is 6511 JH.

Parkeren

De Primark is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Deze paragraaf gaat over de auto en de parkeermogelijkheden in Nijmegen. Als je de Primark met het openbaar vervoer wil bezoeken, lees dan de paragraaf hieronder. Nijmegen is een stad die met de auto goed te bereiken is. Er zijn veel snelwegen die een verbinding naar de stad vormen. Nijmegen is met de snelwegen A325, A50, A73 en A15 bereikbaar. Let er wel op dat wanneer je een van deze snelwegen verlaat, het nog wel best lang rijden is voordat je daadwerkelijk het centrum van Nijmegen bereikt. Wanneer je de Primark in Nijmegen wil bezoeken, volg dan de borden die naar het centrum van de stad leiden. Het plein waar de Primark gevestigd is, ligt in het centrum van de stad. Parkeren is vaak een van de moeilijke zaken in grote steden. In Nijmegen zijn er een aantal parkeergarages die dicht bij het centrum liggen, hier kun je de auto parkeren bij je bezoek. De parkeergarages Molenpoort en Eiermarkt zijn twee voorbeelden hiervan.

Openbaar vervoer

Naast met de auto is de Primark vestiging in Nijmegen ook te bereiken middels het openbaar vervoer. Als je het openbaar vervoer wil gebruiken, neem dan de trein naar Nijmegen Centraal Station. Vervolgens duurt het slechts enkele minuten om lopend bij de Primark winkel uit te komen. Als je met de bus gaat, stap dan uit op de bushalte die bij Plein 1944 ligt. Natuurlijk is Primark Nijmegen ook uitstekend met de fiets bereikbaar.