Primark Rotterdam
Doordat Primark zo ontzettend populair is, hebben ze een tijd geleden besloten om ook filialen in Nederland te openen. Rotterdam is een van de gelukkige Nederlandse steden waar een Primark filiaal is geplaatst. Op deze pagina vind je informatie over de openingstijden, parkeren en de trein naar het filiaal.

Primark Rotterdam openingstijden

Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden. Op vrijdag is er een koopavond waardoor de winkel tot negen uur ’s avonds geopend is. De Primark Rotterdam is op zondag ook open.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 11:00 19:00
Dinsdag 8:30 19:00
Woensdag 8:30 19:00
Donderdag 8:30 19:00
Vrijdag 8:30 21:00
Zaterdag 8:30 18:00
Zondag 12:00 17:00

Adres

Het adres van de Rotterdamse vestiging is aan de Poolsterplein nummer 100, de postcode is 3067 LW Rotterdam.

Parkeren

Je kunt op allerlei manieren naar de Primark gaan. De stad Rotterdam heeft goede verbindingen zowel qua wegen als openbaar vervoer. Als je ervoor kiest om met de auto te gaan, dan kun je zowel de A20 als de A16 nemen, dit zijn beide autosnelwegen. Als je de A20 neemt moet je er op letten dat je bij afslag nummer 16 de snelweg verlaat. Bij de A16 moet je de snelweg bij afslag nummer 27 verlaten. Vervolgens volg je de borden waarop ‘Rotterdam Alexandrium’ staat, deze leiden je dan naar winkelcentrum Alexandrium. In dit winkelcentrum is Primark gevestigd samen met een hoop andere winkels. Rondom Alexandrium zijn er veel parkeergelegenheden, er zijn parkeergarage’s maar je kunt ook in de woonwijken parkeren die om het winkelcentrum heen liggen.

Trein

Ook met de trein kun je de winkel bereiken. Neem hiervoor de trein naar station Alexander, vervolgens hoef je nog maar tien minuutjes te lopen voordat je terechtkomt in het centrum.