Primark Zaandam
De Britse winkelketen Primark opent in steeds meer steden in Nederland nieuwe vestigingen. Door de populariteit van Primark worden de vestigingen erg goed bezocht waardoor er steeds meer vestigingen in Nederland kunnen komen. Er is ook een Primark vestiging in de stad Zaandam. In dit artikel lees je alles over de winkel van Primark in de stad Zaandam. De openingstijden, parkeermogelijkheden en het adres vind je op deze pagina.

Openingstijden Primark Zaandam

De openingstijden van de Primark winkel in Zaandam vind je hieronder in een schema:

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 11:00 19:00
Dinsdag 9:00 19:00
Woensdag 9:00 19:00
Donderdag 9:00 21:00
Vrijdag 9:00 19:00
Zaterdag 9:00 18:00
Zondag 12:00 17:00

Primark Zaandam adres

De filiaal in Zaandam is te vinden op het Ankersmidplein nummer 7. De postcode van de vestiging in Zaandam is 1506 CK Zaandam. De vestiging is gelegen in het centrum van de stad en ligt erg dicht bij het treinstation van Zaandam.

Parkeren

Je auto parkeren in Zaandam kan op verschillende plekken. Dicht bij de Primark in Zaandam ligt een parkeerterrein. Deze parkeerterrein ligt aan de openbare weg. Daarnaast ligt er ook een parkeergarage dicht in de buurt van de winkel. Het adres van de parkeergarage is Hermitage 144. Naast het parkeerterrein en de parkeergarage is het ook mogelijk om gewoon langs de weg te parkeren. Dit kan echter niet overal en kost uiteraard geld. De stad Zaandam is goed te bereiken. Zowel via het openbaar vervoer als met eigen vervoer kun je de Primark Zaandam dus goed bereiken. Als je met de auto gaat, rijd dan op de rijkssnelweg A8 of rijkssnelweg A7. Als je op de rijkssnelweg A8 rijdt, neem dan afslag nummer 1. Als je via de rijkssnelweg A7 naar Zaandam rijdt, neem dan afslag nummer 2.

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer gaat, neem dan de trein naar Zaandan Centraal Station. De Primark ligt namelijk erg dicht bij dit station. Als je de Primark Zaandam met de bus wil bereiken, stap dan uit op busstation Centraal Station of busstation Vinkenstraat. Het beste is om bij het Centraal Station uit te stappen, deze ligt namelijk het dichtst bij de Primark vestiging. Naast de auto, trein en bus is de winkel uiteraard ook met de fiets bereikbaar.