Primark Zoetermeer
Ook de stad Zoetermeer heeft een vestiging van Primark. De laatste jaren opent Primark een hoop vestigingen in Nederland en Zoetermeer is een van de gelukkige steden waar een nieuwe vestiging is geopend. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Primark Zoetermeer tot een succes te maken: de openingstijden, het adres en de route vind je op deze pagina. Ook lees je over de parkeermogelijkheden in Zoetermeer.

Openingstijden Primark Zoetermeer

Onderstaand vind je een tabel met daarin de openingstijden van de Primark vestiging in Zoetermeer.

Dag Open vanaf Open tot
Maandag 11:00 18:30
Dinsdag 9:00 18:30
Woensdag 9:00 18:30
Donderdag 9:00 18:30
Vrijdag 9:00 21:00
Zaterdag 9:00 18:30
Zondag 12:00 17:00

Primark Zoetermeer adres

De winkel is te vinden aan de Burgemeester van Leeuwenpassage nummer 2-8. De postcode van het adres is 2711 JV Zoetermeer. De winkel bevindt zich in een winkelcentrum, genaamd de Stadshart Zoetermeer. Het is een groot winkelcentrum en naast de Primark zijn er ook een hoop andere winkels te vinden.

Parkeren

Parkeren bij het winkelcentrum in Zoetermeer kan door gebruik te maken van verscheidene parkeergarages. Om het winkelcentrum heen liggen er verschillende parkeergarages. De parkeergarages P2 en P8 zijn aan te raden als je de Primark wil bezoeken. Parkeergarage P2 ligt boven het winkelcentrum en P8 ligt aan een nabijgelegen straat. Parkeren is niet zo duur, de eerste 180 minuten zijn namelijk geheel kosteloos. Voor ieder 54 minuten die je daarna verbruikt, betaal je 1,50 euro aan perkeerkosten.

Auto

Het winkelcentrum waar de Primark gevestigd is, is goed te bereiken middels de auto. Als je op de rijkssnelweg A12 rijdt, vold dan de borden richting de stad Zoetermeer. Wanneer je dichter bij Zoetermeer komt, volg je de borden richting het Stadshart. Dat is het winkelcentrum waarin de Primak zit.

Openbaar vervoer

Primark Zoetermeer bereiken met het openbaar vervoer is iets ingewikkelder. Wanneer je gebruikt maakt van de tram, stop dan bij station Zoetermeer Centrum West. Dit station ligt dicht bij de Primark winkel. Wanneer je de Primark met de bus wil bereiken, stop dan bij hetzelfde station. Ook met de fiets is de Primark uitstekend bereikbaar.